Afla care este cea mai eficienta metoda de marire a penisului pentru tine!

Marirea penisului este un subiect controversat in ziua de azi.

Exista pe piata o multitudine de metode care promit marirea penisului si tot atatea intrebari in legatura cu aceste practici.
In acest articol ne-am propus sa facem un pic de lumina in legatura cu acest subiect.
 
Iata care sunt punctele  esentiale:
-Marirea penisului: Da, este posibila daca iti doresti acest lucru. Ca orice alta modificare a corpului tau (de exemplu constructia masei musculare), aceasta cere timp, rabdare si motivatie.
-Cele mai populare metode de marire a penisului: 
1) exercitiile pentru penis si diferite aparate de marire a penisului
2) pastile, suplimente sau creme cu efect de marire a nivelului de testosteron si de crestere a circulatiei sanguine
3) marirea penisului prin interventie chirurgicala
- Cu cat iti maresti penisul: majoritatea persoanelor reusesc sa isi mareasca penisul cu pana la 5-6 cm. Rezultatele depind insa de mai multi factori si variaza de la persoana la persoana. Este posibil ca tu sa depasesti aceste dimensiuni.
-Este marirea penisului posibila?
DA, marirea penisului este posibila. Acest lucru nu inseamna ca ea se face instant, fara munca si fara efort. La fel ca si in bodybuilding, de exemplu, ca sa construiesti o masa musculara ai nevoie de: Timp, Dedicatie si Efort.
 
Cum se realizeaza marirea penisului?
Marirea penisului functioneaza pe acelasi principiu ca si constructia masei musculare.
Penisul este construit din formatiuni erectile si dintr-un sistem de invelisuri. Aparatul erectil cuprinde doi corpi cavernosi, corpus cavernosum penis, de forma cilindrica, ce ocupa partea dorsolaterala a penisului, si un corp spongios, corpus spongiosum penis, situat pe fata inferioara a penisului, fiind strabatut de ureta. Supunera tesuturilor din aceste doua camere la intindere,  faciliteaza cresterea de noi celule, aparand astfel crestrea in dimensiuni a penisului.
 
Imagineaza-ti ca penisul este un zid de caramizi. Daca raresti caramizile din zid si umpli spatiile libere cu alte caramizi, zidul tau va creste in dimensiuni. Cresterea de noi celule functioneaza pe acelasi principiu in organism, umpland spatiile libere cu noi celule.
 
Exista numeroase exemple ale capacitatii corpului de a se intinde si de a creste, de la obiceiul foarte comun in ziua de azi al femeilor de a-si mari buzele, pana la mai recentul trend de a mari lobul urechii pentru a folosi diferite tipuri de cercei. Penisul tau nu face exceptie. Cresterea de noi celule semnifica cresterea lui in lungime si in circumferinta.
 

 

penis-enlargement-structure.png

 

Cum sa iti maresti penisul. Diferite metode

Atunci cand vine vorba despre marirea penisului ai la dispozitie o gama larga de metode. Unele au rezultate mai rapide decat altele, unele necesita mai mult efort sau mai multa rabdare decat altele. Metoda pe care o vei alege, depinde de cat timp vrei sa investesti pentru a-ti atinge scopul, si cat de confortabil te vei simti tu alegand o anumita metoda.
 
1).Exercitiile pentru marirea penisului:
Exercitiile pentru penis sunt o metoda naturala si eficienta de marire a penisului.
Cum functioneaza aceste exercitii? 
Aceste exercitii functioneaza fie  prin contractia muschilor penisului pentru a-i intari (Kegels), fie prin aplicarea unei forte de tractiune (intinderi), fie prin fortarea presiunii sanguine sa se mareasca la nivelul penisului (jelqs) pentru a stimula cresterea. Care este cel mai mare avantaj al acestor exercitii? Exercitiile pentru marirea penisului nu necesita nimic altceva decat timp si un loc unde sa le practici. Nu ai nevoie de echipamente speciale. Dezavantajul acestora este ca trebuiesc practicate o perioada mai indelungata de timp pana sa vezi rezultatele.
 
Cele mai comune tipuri de exercitii
Exercitiile pentru penis sunt de mai multe tipuri. Iata care sunt cele mai comune:
1.Jelqing
2. Kegels
3. Comprimare/Presare
4. Stretching (intinderi)
 

Jelqing

okay-grip-262x300.jpg

Acest tip de exercitii se bazeaza pe miscari de mulgere a penisului pentru a imbunatati circulatia sanguina la nivelul penisului, determinand cresterea in circumferinta dar si in lungime. Acest exercitiu se realizeaza in 4 pasi:
 
  1. Inconjoara penisul unind degetul mare cu degetul aratator.
  2. Aplicand o presiune usoara misca cele doua degete unite de sus in jos pe lungimea penisului.
  3. Opreste-te exact deasupra glandului.
  4. Repeta operatiunea

Kegels

Aceste exercitii au fost create initial pentru femei dar sunt o metoda eficienta si pentru intarirea muschiului pubococcigian (PC) la barbati. Acestia sunt muschii insarcinati cu mentinerea erectiei si cu controlul orgasmului. Aceste exercitii imbunatatesc circulatia sanguina la nivelul penisului si determina cresterea. Iata cum se realizeaza aceste exercitii:

  1. Identifica muschii pelvieni
  2. Contracta acesti muschi
  3. Mentine starea de contractie cat de mult poti
  4. Repeta procedura

 

Presarea

Acest exercitiu functioneaza prin aplicarea unei forte de presiune pe tesutul penisului, determinand cresterea de celule noi si astfel cauzand cresterea in dimensiune. Aceste exercitii sunt cele mai bune pentru a mari circumferinta penisului. Este un exercitiu la care vei folosi ambele maini:

Penis Enlargement V Stretch Exercise Tutorial 4.jpg

 
  1. Inconjoara penisul unind degetul mare cu degetul aratator, la baza penisului.
  2. Inconjoara penisul unind degetul mare cu degetul aratator la capatul penisului, folosind cealalta mana
  3. Muta mainile incet una catre cealalta, aplicand o usoara presiune
  4. Incordeaza penisul miscandu-l in sus si in jos, pentru a mari tensiunea si a favoriza cresterea.
 
Intinderile

Exercitiile de intindere actioneaza asupra intinderii tesutului muscular, creand spatii libere intre acestea. Pe masura ce noi celule cresc, acestea ocupa spatiile libere, cauzand cresterea penisului in dimensiuni. Aceste exercitii sunt cele mai bune pentru cresterea in lungime.

Penis Enlargement A Stretch Exercise Tutorial 7_0.jpg

Fi atent sa nu iti intinzi prea mult penisul pentru a nu iti cauza dureri. Asigura-te ca o sa cresti intensitatea exercitiilor in timp. Intinderile pot fi realizate in mai multe directii:
  • in fata - pentru a mari penisul in lungime
  • spre partea dreapta/ stanga - pentru a corecta forma penisului
  • in sus si in jos - pentru a creste circulatia sanguina la nivelul penisului
  • combinatii- combina aceste miscari pentru a avea rezultate maxime
 
2).Aparatele pentru marirea penisului
Tehnologia exista pentru a ne face viata mai usoara si aparatele pentru marirea penisului nu fac exceptie.
Cum functioneaza aparatele pentru marirea penisului?
In loc sa actionezi manual presiunea necesara pentru a mari penisul in dimensiuni, aparatele fac acest lucru pentru tine. Avantajul de a utiliza un astfel de aparat este ca acesta mareste nivelul de intensitate pentru presiunea aplicata. La fel cum folosesti greutati la antrenamentul de forta in sala de gimnastica pentru a-ti mari forta si anduranta, la fel si aparatele extensoare, pompele si greutatile pentru penis iti pot oferi un antrenament de o mai mare intensitate si mai eficient.
 
Cele mai comune aparate pentru marirea penisului:
Aparatele extensoare- folosesc forta de contact (forta de frecare- o forta ce se exercita asupra unui corp, rezultand din contactul direct cu un alt corp) pentru a mari penisul 
Greutatile- folosesc forta gravitationala pentru a facilita intinderea
Pompele- functioneaza pe principiul crearii unui mediu vid pentru a determina expansiunea tesutului si pentru a imbunatati circulatia sanguina la nivelul penisului.
 

Aparatele extensoare

Vimax-Extender1.jpg

Acestea sunt dispozitive simple, care folosesc forta de tractiune. Desi vin intr-o varietate de forme, materiale si culori, principiul de functionare este acelasi. Prin aplicarea tesiunii aceste aparate creeaza spatii intre celulele musculare, determinand astfel tesutul sa produca noi celule si sa apara astfel cresterea in dimensiune. Aminteste-ti de analogia cu zidul de caramida. Aceste aparate sunt foarte confortabile si pot fi purtate chiar si pe sub haine.
 

 

Greutatile pentru penis

LG-Hanger.jpg

 
Greutatile pentru penis utilizeaza tot forta de tractiune. Totusi, in loc sa fie aparatul insusi cel care creeaza forta de tractiune, aceasta forta este creata prin intermediul gravitatiei. Gandeste-te astfel: daca stai mult timp agatat de creanga unui copac, bratele tale vor creste in lungime. Daca agati greutati de penisul tau, acesta se va lungi.
 
 

bathmate-300x245.jpg

Pompele functioneaza pe baza crearii unui mediu vid de presiune. Ca si in cazul aparatelor extensoare, pompele vin intr-o gama larga de forme si dimensiuni, dar toate au in comun un tip de cilindru in care sa introduci penisul si un mod de actionare pentru a crea suctiunea si a obtine un mediu vid in interiorul cilindrului.
 
Aceste aparate cresc presiunea sanguina la nivelul penisului, determinand cresterea lui in dimensiuni. Pompele pentru penis pot fi folosite in combinatie cu inelele pentru penis de catre barbatii care sufera de disfunctie erectila. Sunt pompe care vin la pachet cu inel pentru penis si pompe care sunt waterproof, adica pot fi folosite in cada sau la dus.
 
Care sunt beneficiile pompelor pentru penis:
  • maresc penisul in lungime si grosime
  • imbunatatesc circulatia sanguina
  • sunt o metoda alternativa sigura la interventiile chirurgicale
  • ofera rezultate mult mai rapide fata de alte metode
  • sunt usor de folosit
  • au dubla functie: maresc penisul si combat disfunctia erectila
  • prin intermediul cilindrului transparent si gradat vezi in timp real cum actioneaza asupra penisului tau
  • exista pe piata o gama variata din care poti sa alegi: cu sistem de actionare manual sau automat, normala sau waterproof (o poti folosi si la dus)
  • vin in diferite marimi (cilindrul- dimensiunea acestuia trebuie aleasa in conformitate cu marimea penisului tau) si culori. <<mai multe detalii aici >>

penis-enlargement-herbs.jpg

In ziua de azi poti alege dintr-o gama variata de remedii pe baza de plante pentru marirea penisului. Se gasesc sub forma de suplimente, care se administreaza oral, sau sub forma de creme si lotiuni care se aplica direct pe penis.
 
Cum functioneaza suplimentele pentru marirea penisului:
Specialistii in medicina orientala cunosc de foarte mult timp efectul benefic al anumitor plante si nu mai este o surpriza ca o parte dintre ele sunt folosite pentru marirea penisului. Anumite plante medicinale cresc circulatia sanguina, o componenta esentiala pentru a stimula cresterea penisului.
Mjoritatea suplimentelor pentru cresterea penisului includ urmatoarele ingrediente:
  • Arginina
  • Acizi Grasi Omega 3
  • Iarba Caprei
  • Yohimbe
  • Vitamina A, B, C si E
Care sunt beneficiile acestor suplimente:
  • sunt 100% naturale
  • sunt pe baza de extracte din plante medicinale alese cu grija
  • ajuta la marirea penisului
  • cresc libido-ul
  • erectii mai puternice si de o lunga durata
  • au un rol tonic la nivelul intregului organism
  • ofera vitalitate si energie
  • imbunatatesc viata sexuala
  • se elibereaza fara prescriptie medicala
  • nu prezinta efecte adverse

4).Marirea penisului prin interventie chirurgicala:

penis-enlargement-surgery-2-166x300.jpg

 
 
Interventia chirurgicala este cea mai drastica metoda de marire a penisului. Cu toate astea, aceasta este o metoda cu rezultate imediate.
Cum functioneaza ?

Marirea penisului prin interventie chirurgicala prevede urmatoarele: pentru lungire, ligamentul care sustine penisul atasat de  osul pubic este sectionat, permitand acestuia sa alunece mai jos; pentru cresterea in circumferinta, se injecteaza grasime sub pielea penisului.

 

Care sunt riscurile interventiilor chirurgicale
  • pierderea calitatii erectiei
  • disfuctii erectile ( chiar lipsa totala a erectiei)
  • distrugerea nervilor
  • o multime de alte complicatii pot aparea ulterior ( infectii, tumori,chiar deces).
Decide ce este mai bine pentru tine
Alegerea celei mai potrivite metode este conditionata de mai multi factori: cat timp, cat efort, cati bani vrei sa investesti si ce riscuri esti dispus sa iti asumi pentru a-ti atinge scopul. Trebuie sa pui in balanta timpul investit cu riscurile. Intr-adevar, o interventie chirurgicala iti ofera rezultate imediate (spre deosebire de celelalte metode prezentate in acest articol), dar esti dispus sa iti risti sanatatea? Nu este mai bine sa alegi o metoda sigura?
 
Care sunt beneficiile unui penis mai mare?
In primul rand trebuie sa cumperi pantaloni mai mari. Dar serios, beneficiile sunt mai multe decat ai crede. Sunt beneficii fizice evidente, dar sunt beneficii si la nivel psihic. Mai jos iti vom prezenta atat beneficiile cat si dezavantajele pentru a lua decizia corecta pentru tine:
Argumente pro pentru dispozitivele de marire a penisului
  • maresc penisul in dimensiuni: atat in lungime cat si in grosime
  • cresc stamina
  • cresc stima de sine
  • iti imbunatatesc viata sexuala
  • te scapa de disfuctia erectila (anumite pompe si inele)
  • obtii erectii si orgasme mai intense
Argumente contra:
  • majoritatea metodelor nu sunt instantanee -ai nevoie de timp si rabdare
  • utlizarea aparatelor extensore, a pompelor si practicarea exercitiilor cer devotament si motivatie
  • in cazul interventiilor chirurgicale, pot aparea complicatii grave
Concluzie:
Daca vrei sa te bucuri de beneficiile fizice si psihice ale unui penis mai mare, ai nevoie de rabdare, timp si motivatie. Asa cum nu exista o bagheta magica pentru a avea o masa musculara tonifiata, de exemplu, si trebuie sa faci antrenamente la sala pentru a obtine acest lucru, asa nu exista nici pentru marirea penisului. Nu poti astepta rezultate peste noapte. Riscurile alegerii interventiei chirurgicale depasesc beneficiile. Nu are rost sa iti pui sanatatea in pericol. Mai bine alege o metoda care ia mai mult timp dar care este sigura si nu are efecte adverse. Exercitiile pentru penis, aparatele extensoare, pompele cu vid si suplimentele alimentare iti ofera rezultate sigure si permanente, fara nici un risc pentru sanatatea ta! Alege una dintre aceste metode sigure si cu siguranta iti vei indeplini scopul. Cheia este la tine!