Vesti bune: Viitorul se arata stralucit!

Cine spune ca practicile kinky sunt doar pentru cei tineri?

Potrivit unui nou studiu realizat de Trojan  in colaborare cu asociatia Sex Information and Education Council of Canada se pare ca

iti vei atinge potentialul maxim al activitatii sexuale la o varsta putin mai matura decat ai crede.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 2 400 de canadieni cu varste cuprinse intre 40 si 69 de ani. In urma acestui studiu a rezultat ca activitatea sexuala nu se diminueaza odata cu inaintarea in varsta. Mai mult 65% dintre respondenti au declarat ca sunt complet satisfacuti de viata lor sexuala.

Odata cu experienta vine si dorinta si curajul de a experimenta lucruri noi in materie de sex, cel putin asa au declarat 63% dintre barbatii si femeile participante la studiu.

De asemenea, a rezultat faptul ca viata lor sexuala este foarte activa; 40% dintre respondenti declarand ca au parte de sex cel putin o data pe saptamana.

Cheia de a avea parte de partide sexuale fierbinti si de a avea curajul sa incerci practici noi este comunicarea. Acei participanti care s-au declarat foarte satisfacuti de viata lor sexuala au declarat si faptul ca discuta foarte des cu partenerul/partenera despre ce le place si ce nu le place, ce ii excita si ce nu, si ce ar vrea sa incerce pe viitor pentru a condimenta atmosfera.

Prin urmare, daca te-ar cam incanta ideea unei partide in trei, daca ai vrea sa experimentezi sexul anal sau daca esti curios in legatura cu anumite practici erotice, tot ce trebuie sa faci este sa discuti cu partenera/ partenerul. Nimic rau nu poate iesi din asta!

Daca iti doresti sa faci toate astea dar te impiedica insa probleme fiziologice cum ar fi disfunctia erectila sau ejacularea precoce nu te ingrijora. Odata cu inaintarea in varsta majoritatea barbatilor se confrunta cu aceste afectiuni.

Exista la ora actuala pe piata o serie de metode pentru a vindeca disfunctia erectila si pentru a preveni ejacularea precoce.