Te-ai fi gandit la asta?

S-ar putea spune ca inelul pentru penis este pentru barbati Sfantul Graal in materie de jucarii erotice.

Prin intermediul unui inel  care exercita presiune atat asupra penisului cat si asupra testiculelor poti prelungi erectia cu un timp considerabil.

 

Beneficiile inelului pentru penis:

1. Erectii mai puternice

Indiferent ce tip de inele pentru penis folosesti, acestea te ajuta sa obtii erectii mai puternice si de lunga durata. Prin exercitarea unei presiuni inelul intensifica circulatia sanguina la nivelul penisului si astfel vei experimenta erectii mai intense.

De asemenea, inelul pentru penis te ajuta sa previ disfunctia erectila, o afectiune cu care tot mai multi barbati din ziua de azi se confrunta. Disfunctia erectila este incapacitatea unui barbat de a avea erectie. Acest lucru poate avea cauze psihologice sau poate avea cauze fiziologice, adica fluxul sanguin la nivelul penisului este prea scazut pentru ca acesta sa mai poata intra in starea de erectie.

2.Inelul pentru penis iti creste increderea de sine

Folosind un inel pentru penis in timpul actului sexual nu mai stai cu stresul ca erectia ta nu este suficient de puternica intrucat, dupa cum am spus mai sus, erectiile mai puternice sunt principalul scop pentru care au fost creata aceste jucarii erotice.

3. Orgasme mai intense

Desi nu exista multe studii referitoare la inelele pentru penis, majoritatea barbatilor afirma ca acestea ii ajuta sa experimenteze orgasme mai intense.

4. Pot face sexul mai placut si pentru partenera ta

Inelele pentru penis cu vibratii stimuleaza clitorisul partenerei in timpul actului sexual.

Sunt inelele pentru penis sigure?

Inelele pentru penis nu cauzeaza rani sau alte neplaceri atata timp cat dimensiunea este potrivita. Intr-adevar, un inel pentru penis cu o circumferinta prea mica poate fi inconfortabil in timpul utilizarii.

Pentru incepatori sunt recomandate inelele pentru penis cu circumferinta ajustabila sau confectionate din materiale elastice, cum ar fi cele confectionate din silicon.

 

cockring-graphic1.jpg

 

Recomandari de utilizare:

Majoritatea producatorilor recomanda ca un inel pentru penis sa fie utilizat pentru o perioada de maxim 20 de minute pentru a evita leziuni. Daca in timp ce utilizati inelul pentru penis simtiti dureri sau observati ca penisul isi schimba culoarea este necesar sa inlaturati inelul.

 

Tipuri de inele pentru penis:

1. Inele ajustabile
Sunt inelele pentru penis ce pot fi purtate atat in jurul penisului cat si al testiculelor si au sistem de inchidere Velcro.
 
2. Inele elastice
Sunt de obicei fabricate din silicon si sunt elastice in circumferinta. Sunt o alegere populara pentru ca sunt usor de folosit si se potrivesc oricarei marimi de penis.
 
3. Inele cu vibratii
Inelele cu vibratii au un mic motor incorporat si va ofera o stimulare intensa atat dumneavoastra cat si partenerei.
Spre deosebire de celelalte tipuri de inele acestea se poarta doar in jurul penisului, nu si in jurul testiculelor.
 
4. Inele pentru penis din materiale dure
Confectionate din metal sau din otel, aceste inele nu sunt recomadate incepatorilor. Se poarta in jurul penisul si al testiculelor. Inconvenientul este acela ca daca un barbat fososete un astfel de inel prea mic pentru capacitatea sa erectile, poate experimenta leziuni la nivelul pensisului.