"Pur si simplu nu mai aveam rabdare, abia asteptam sa se termine"

Oare se preface? Un nou studiu publicat in revista Sexualities conclude ca este o mare sansa ca ea

sa mimeze orgasmul in timpul actului sexual.
Autorii studiului au ajuns la concluzia ca majoritatea femeilor au mimat orgasmul macar o data in timpul relatiei cu actualul partener.
 
Cercetatorii au intervievat 14 femei sa afle daca au mimat vreodata orgasmul cu partenerul actual si daca da, de ce. 13 din 14 femei au afirmat ca au mimat orgasmul sau placerea. De ce au facut acest lucru? Iata cateva dintre marturisirile lor:
 
In momentul respectiv sexul nu era incitant pentru mine, doream doar sa se termine mai repede si am facut-o doar ca sa il fac pe el fericit.
 
Chiar nu aveam chef sa fac nimic, nu aveam dispozitia necesara dar am acceptat sa fac sex pentru a-l face pe partenerul meu fericit
 
Pur si simplu nu mai aveam rabdare, abia asteptam sa se termine
 
De ce mimeaza femeile orgasmul?
 
Autorii studiului spun ca femeile care au fost intervievate au raspuns in majoritatea cazurilor ca au mimat orgasmul  pentru ca erau prea obosite, nu au vrut sa raneasca sentimentele partenerului sau ca nu doreau sa dea impresia ce nu sunt interesate de sex.
 
Este dificil pentru o femeie sa spuna " nu ma satisface asta" cand vine vorba de sex pentru ca nu vrea sa raneasca ego-ul partenerului. Ea considera ca daca iti spune ca nu o satisfaci sexual sau daca iti refuza avansurile cand nu are dispozitia necesara pentru sex, te-ar rani mult mai mult asa ca prefera sa mimeze orgasmul.
 
Nu intra in panica
 
Stai linistit, faptul ca o femeie mimeaza din cand in cand orgasmul nu inseama ca o face tot timpul. Ca orice alt lucru, si activitatea sexuala are suisuri si coborasuri. Doar pentru simplu fapt ca apeleaza din cand in cand la talentele sale actoricesti nu inseamna ca nu esti bun la pat si ca nu stii cum sa o satisfaci.
 
De asemenea, trebuie sa iei in considerare faptul ca pentru unele femei orgasmul nu este cel mai important lucru. Pentru ele conteaza mai mult ca au alaturi un partener care este preocupat de nevoile si placerile lor.
 
Iata cateva ponturi care sa te ajute sa devii tot ceea ce ea isi doreste:
 
Fii atent la indiciile pe care ti le ofera:
 
Observa cum reactioneaza la atingerile tale, nu doar verbal, fii atent si la limbajul corpului. Observa fluctuatiile in respiratie, cum se contracta muschii si cat de pasional te saruta. Aceste lucruri sunt esentiale mai ales daca tu esti cel care initiaza sexul. Daca nu raspunde atingerilor tale si nu are deloc initiativa este posibil ca nu momentul acela sa nu aiba dispozitia necesara pentru a face sex.
 
Pune accent pe preludiu
Stim ca ai mai auzit acest sfat dar pe bune, preludiul chiar este un element cheie pentru a o ajuta pe ea sa ajunga la orgasm. Cu cat preludiul este mai lung cu atat ea va fi mai excitata si are mai multe sanse sa experimenteze orgasmul. Poti incepe cu un masaj erotic sau cu putin sex oral.
 
Vorbiti despre sex si in afara dormitorului
Daca vrei mai mult feedback din partea ei este indicat sa mentii discutiile despre sex intr-o maniera pozitiva si ca ele sa aiba loc la timpul potrivit.
 
Poti avea cu ea discutii ocazitionale despre sex in timp ce luati micul dejun, in timp ce va plimbati sau chiar in masina.
 
Cel mai potrivit mod in care poti sa abordezi o discutie despre sex este urmatorul: spune-i ca te-ai gandit in ultimul timp la cat de incitante au fost partidele voastre de sex si vrei sa te asiguri ca si ea simte acelasi lucru. Mentioneaza ca vrei sa faci tot posibilul ca si ea sa fie la fel de satisfacuta ca si tine.
 
Aratandu-i ca esti interesat de dorintele si de nevoile ei o va face sa se simta si mai apropriata de tine din punct de vedere intim. Un studiu din 2015 arata ca femeile care simt o legatura intima intre ele si partenerul lor au orgasme mai des si mai intense in timpul actului sexual.